Menu
Heading
Meny

hovedside om dyretolken

dyretolking krystallhealing barfottrim kurs

i media galleri gjestebok kalender

etikk sporsmal og svar kontakt priser linker

butikk

dyretolking.net

Helt siden jeg var liten har jeg vært vært veldig sensitiv.
Mamma har fortalt at det ikke alltid var like artig at jeg kunne spørre; ”mamma, hvorfor er du så lei deg?” akkurat ett sekund etter at hun tenkte på noe som gjorde henne trist.
 
Vi hadde alltid hund og katt hjemme, men lengselen etter hester var alltid størst.
Hest har alltid vært min store lidenskap. Jeg begynte å ri på rideskole da jeg var ti år, og siden har hestene vært den største hobbyen min.
Da jeg flyttet hjemmefra tok det ikke lange tida før jeg kjøpte meg min første hest, Snorri.
Hjemmefra tok jeg også med meg mine katter, Teddy og Svarteper, som faktisk ble født på rommet mitt.
Dette var starten på min lille familie...siden har den vokst, og sammen med min mann Stig har jeg nå fire hester, tre katter og tre kaniner.

Selv om jeg er født veldig sensitiv, og alltid har hatt en bredere kontakt med dyr enn mange andre mennesker, ble jeg veldig glad da jeg fikk vite om dyretolk utdannelsen hos Astrid Moe. Det å utdanne seg, lære mere om evnene sine og hvordan man best kan bruke dem, var for meg veldig positivt. Jeg valgte å gå løpet ut og tok eksamen i juni 2007. Dette for å kvalitets sikre mitt arbeide med dyrene.


 

Bilde2

Jeg snakker med alle typer dyr, men det blir selvsagt mest hunder, katter og hester.

I tillegg til å ha telepatiske evner har jeg også healende evner, dette holder jeg på å lære mere om. Jeg har allerede gått kurser i krystall healing, hvor man bruker stener og krystaller som hjelpemiddel. Men jeg tar også kurser for å utvikle mine glodvarme hender, hvordan jeg kan bruke dem på best mulig måte for mennesker og dyr.