Menu
Heading
Meny

hovedside om dyretolken

dyretolking krystallhealing barfottrim kurs

i media galleri gjestebok kalender

etikk sporsmal og svar kontakt priser linker

butikk

dyretolking.net

Spørsmål og svar.

På denne siden vil jeg legge ut spørsmål med svar.

Dersom du har ett spørsmål, send det i en mail til meg.
Jeg svarer med glede (og så godt jeg kan) på alle spørsmål om dyretolking og telepati.

Hvordan foregår en dyresamtale?
En dyresamtale foragår enten ved det vi kaller avstands-samtale eller på nær.

Ved avstand-samtale sender du meg ett bilde av dyrevennen din, og legger ved informasjon om dyrets navn, kjønn og alder. Også deres problemstillinger og spørsmål. Dette sendes i posten.
   Når jeg har mottatt brevet ditt setter jeg av tid til samtale med ditt dyr. Da sitter jeg og jobber intenst i ca 45 min, og skriver ned alt det dyret ditt forteller. Jeg sender samtalen og bildet ditt tilbake til deg, og du kan ringe etterpå for å snakke om innholdet med meg og få svar på ting som er uklart.

Ved nær-samtale reiser enten jeg til dere, eller dere kommer hit til meg.

Hva er best? Avstand eller nær-samtale?
Aller best liker jeg å snakke med dyrene ansikt til ansikt. Jeg mener at kvaliteten på jobben jeg gjør er den samme om det er avstand eller nær samtale, men det er noe eget ved å møte dere personlig. Dessuten får vi snakket sammen om hva dyrene sier med en gang.

Jeg har fått meg ett besøksrom for dyresamtaler her hjemme ute i bryggerhuset, så det er mulig å komme hit med hunder og andre små dyr.
Ellers så reiser jeg gjerne rundt.
   Om det er lengre enn ca 3 mil reise ifra meg til deg, blir det å reise såpass tidkrevende og kostbart i seg selv at det må være flere dyr jeg kommer for å møte. 4-5 dyr for dagstur og opptil 10 for helgeturer.
 
Jeg reiser gjerne langt, ta kontakt med meg, så ser vi hva vi kan få til.

 Hva inneholder en dyresamtale?
Når jeg tar telepatisk kontakt med dyrene lar jeg dem alltid få lov til å si akkurat hva de vil, såkalt fri samtale. Når jeg føler dyret har fått si hva det vil, stiller jeg spørmålene dine/ prøver å finne ut av problemstillinger/sykdommer.
Etter å ha gått igjennom dine spørsmål, har jeg noen få punkter til slutt hvor jeg prøver å gi litt healing og spør alltid dyret om det er noe det ønsker å si til slutt.

Jeg skriver ned alt dyrene sier og alt jeg gjør, sånn at det ikke skal bli noen tvil om hva som er gjort. Samtalene ligger ofte på mellom 4 og 6 håndskrevne A4 sider.

Hvor mange spørsmål kan jeg stille?
Jeg har ikke satt noen begrensning på antall spørsmål, men vil vel si etter rimelighetens grenser.

Kan jeg sende bilde på MMS eller mail?
Da en mail eller tekstmelding har lett for å bli borte, ønsker jeg å få bildene tilsendt i posten.
Men du mister ikke bildet ditt, jeg sender det tilbake i posten sammen med samtalen. Dersom du ikke ønsker at jeg skal beholde det da.

Kan du formidle ting til dyrene?
Det er ikke noe problem for meg å formidle budskap også fra eier til dyr.

Men vit at dyrene har sin frie vilje, så vit at om budskapet ditt er at f.eks hunden skal slutte å bjeffe, eller katten slutte å tisse inne så er det ikke sikkert den slutter med dette bare fordi at jeg sier det. Sannsynligvis vet den allerede at du ønsker den skal slutte med dette. Da er det bedre å spørre den om hvorfor den gjør disse tingene.

Noen ganger kan dyrene endre adferd etter en dyresamtale, men dette er noe det velger selv, jeg kan ikke forandre på ett dyrs adferd.