Menu
Heading
Meny

hovedside om dyretolken

dyretolking krystallhealing barfottrim kurs

i media galleri gjestebok kalender

etikk sporsmal og svar kontakt priser linker

butikk

dyretolking.net

Lukk vindu

Snakkemeddyr.com Lukk vindu

Det utrolige er at Master Saddler kan tilplasse salen slik at den passer alle typer ryggprofiler, både de som har ganske rett og de som har en svaj rygg. Disse Islandshestene er så forskjellige som hester kan være - og til tross for det så ligger Supreme TöltMaster 100% perfekt på alle tre!

Nå er det definitivt slutt med at salen glir fram! At salen glir fram på Islandshester er mer regel enn omvendt. Islandshester har oftest sadelgjordleie langt FORAN salleiet og dette gjør at stortsett alle vanlige saler glir fram over manken. Med Supreme TöltMasters suverene sadelgjordssystem som også fungerar som en stoppgjord blir salen liggende der den skal være uten å gli hverken fram eller sidelengs. TöltMaster ligger stille uten å gli frem selv på den mest overbyggede Islandshest!

Læret er spesialgarvet og tåler både vær og vind, noe fritidsryttere vil sete umåtelig stor pris på!

Supreme TöltMaster har et unikt, patentert sadelgjord system som gjør at man kan plassere salgjorden NØYAKTIG der man vil ha den.

Sånn fungerer TöltMasters gjordsystem. Her kan man se tydelig hvordan det også fungerer som en stoppgjord. (Dere får unnskylde pusen, den vil alltid være med på alle bilder...)

TöltMaster er en riktig "kortis" av en sal - den hvite vojlocken er sydd til en konvensjonell 16,5" dressursal!

Bossene er stopet med natur ull og på en helt unik måte som forhindrer at stoppningen noen gang skulle bli skeiv eller klumpe seg. Salen har en fin cutback for også å kunne passe andre hesteraser enn Islandshester og det myke ribbsete har vakkert mønster.

Du kan fritt velge om du vil ha stigremmene innenfor eller utenpå kappene Dette er ganske enkelt morgendagens sal!

Hvordan får jeg salen til å passe min hest? Dette er veldig enkelt. Du får 6 forskjellige maller (Templates) med e-posten som bilagt fil i PDF format. Disse mallene skriver du ut og med fordel klistrer på en större, litt stivere kartong. Drar lengre linjer ned og klipper ut. Og så måler du din hest. Du legger mallen nøyaktig der som framvisslen på salen skal være (husk at det skal være luft mellom mallen og hesten):

Disse mallene skrives ut på en A4 helside Størrelser på Templates:

Bredere/smalere saler - bestillingsvare.
Når du har målt hesten mailer du bare tilbake nummer på den mallen som passet best.


Lukk vindu
Varenr: Varebeskrivelse: Pris
1 Supreme TöltMaster

Denne helt unike sal har en elastisk high-tech flexibom og takket være bossenes spesielle konstruksjon og utforming får rytteren en nærkontakt till hesten som man ellers bare får om man rir i en bomfri sal. I tillegg til dette er Supreme TöltMaster en av de absolutt korteste saler på markedet; en 17" sal har en anleggsyte mot hesten på bare 41-42 cm og en 17,5" sal 42-43 cm!

mer informasjon og bilder

12.200 kr